HOOFDMENUHOOFDMENU
voorpagina
contact

Snel zoekenSnel zoeken
LandkaartenLandkaarten
BelgiŽ
Duitsland
Europa
Frankrijk
Griekenland
Nederland
ScandinaviŽ
Spanje & Portugal

Technische boekenTechnische boeken
Algemeen
Electra
Motor
Zelfbouw

OnderwerpenOnderwerpen
Kinderen mee op reis
Camper algemeen
Promobil (tip)
Reisemobil (tip)
Dieren & reizen

Uit met kinderenUit met kinderen
BelgiŽ
Nederland

Camping & plaatsenCamping & plaatsen
BelgiŽ
Duitsland
Europa
Frankrijk
Griekenland
Groot BrittaniŽ
Nederland
ItaliŽ
Luxemburg
ScandinaviŽ

Reis & regio-gidsenReis & regio-gidsen
BelgiŽ
Duitsland
Europa
Frankrijk
Griekenland
Groot BrittaniŽ
Ierland
ItaliŽ
Luxemburg
Nederland
Oost Europa
ScandinaviŽ
Spanje & Portugal

Uit tip -gidsenUit tip -gidsen
BelgiŽ
Nederland

Wandelen & fietsenWandelen & fietsen
BelgiŽ
Europa
Nederland

TijdschriftenTijdschriften
Nederlands-talig

Ga naar...Ga naar...
aanbod campers
active desktop
agenda
campercafť forum
camperplaatsen


lid van de campergroep


camperkiosk is gevuld met 289 boeken, kaarten en tijdschriften Terug naar het vorige scherm   Toevoegen aan favorieten   Klik hier om af te drukken
www.camperkiosk.nl

Reis & regio-gidsen Oost Europa...

Istrie (KroatiŽ) Marco Polo [ Plaats een reactie ]
L. Staal.
Dit reisgidsje gaat over het schiereiland Istrie, gelegen aan de Adriatische Zee in Slovenie en Kroatie. De eerste vijf hoofdstukken behandelen het landschap, de geschiedenis, de regionale keuken, winkelmogelijkheden, evenementen en festivals. Hierna worden de gebiedsdelen kort beschreven, namelijk de Sloveense Riviera, het Kroatische deel van het schiereiland Istrie, het vasteland van de Kvarnerbaai in Kroatie en de eilanden van de Kvarnerbaai, waaronder Cres, Krk en Rab. Behalve bezienswaardigheden worden per stad/gebied ook steeds enkele hotels en restaurants genoemd. Praktische toeristische tips sluiten deze summiere reisgids af, die is geillustreerd met kleurenfoto's. Op de uitvouwbare voor- en achterflap staan twee landkaarten en vier stadsplattegronden in kleur.

Paperback | 96 Pagina's | Unieboek/Van Reemst | 2001
ISBN: 9041016597
bol.com prijs: 5,95 euro     Bestel »


Istrie & Kvarner (KroatiŽ) [ Plaats een reactie ]
P. de Waard.
Deze oorspronkelijk Nederlandstalige reisgids gaat over het noordelijke deel van Kroatie, te weten het schiereiland Istrie, de noordelijke kuststreek van Kvarner met o.a. de eilanden Krk, Cres, Losinj, Unije en Rab, het nationale park van de Plitvice meren en tenslotte de Kroatische hoofdstad Zagreb. De gids is opgebouwd in 3 delen. Deel 1 gaat in op achtergronden van landschap, geschiedenis, cultuur en dergelijke, bovendien enige informatie over de Kroatische taal. Het tweede deel bevat praktische toeristische informatie van A tot Z. Het meest uitvoerig is het derde deel met de bezienswaardigheden van de bovengenoemde regio's. Elke regionale beschrijving begint met algemene informatie, gevolgd door plaatsbeschrijvingen aan de hand van een autoroute, diverse fiets- en wandelroutes en korte lijstjes met hotels en overige adressen. Meer dan 30 overzichts-, regionale en thematische kaartjes evenals stadsplattegronden in zwart-wit zijn bij de teksten geplaatst, terwijl diverse zwartwitfoto's en (soms matig afgedrukte) kleurenfoto's een nader beeld van dit deel van Kroatie geven. Met register.

Paperback | 312 Pagina's | Uitgeverij Elmar | 2002
ISBN: 9038912722
bol.com prijs: 16,55 euro     Bestel »


Istrie (KroatiŽ) extra serie [ Plaats een reactie ]
F. Kothe.
Deze beknopte zakformaat reisgids over Istrie is bedoeld om vooral de toerist de weg te wijzen naar het prachtige, warme en wonderschone stukje kust aan de Adriatische Zee. Korte historische schetsen geven de meest belangrijke informatie over dit deel van Kroatie. Praktische tips over eten, drinken, evenementen en plaatsbeschrijvingen volgen elkaar snel op. Het is jammer dat in de woordenlijst met uitdrukkingen van belangrijke eerste woorden spelfouten zijn geslopen. Zeer waardevol zijn de historische routes die de Venetiaanse, Habsburgsche of vroeg Slavische beschavingen laten volgen. Achter in de gids is een grote, uitvouwbare kaart van het gebied geplakt. Voor een breed publiek.


Paperback | 96 Pagina's | ANWB Media B.V.
ISBN: 9018012939
bol.com prijs: 6,25 euro     Bestel »


< Vorige | 1 | 2 |klik hier

PowerSTAT.nl - Real statistics